Perfil Ca L'Arenas

Ca l’Arenas som  una empresa familiar amb 3 generacions al servei de la gent de Sant Celoni i els pobles veïns.

Fundada l’any 1947 per en Pere Arenas Canaleta en els seus inicis es dedicava a la venda de carbó i ferratge (garrofa, alfals i palla) pels animals proveïnt a les cases pairals del Montseny. Mica a mica es va anar convertint en un “colmado” de l’època i amb el temps va passar a ser un petit supermercat.

Amb la segona generació ja al capdavant, la Rosa Arenas amb la seva germana Pili Arenas van potenciar i encaminar el negoci cap a la matança del porc i l’elaboració d’embotits i productes derivats . També  van introduir el pollastre, conill,  vedella amb els quals van anar ampliant les elaboracions càrniques.

Amb els anys i amb l’afany de prosperar es van endinsar en els plats cuinats. Actualment i ja amb la tercera generació s’ha ampliat el negoci sumant a la botiga del C/Major 102 un punt de venda al Mercat Municipal de Sant Celoni (parades 30-31) on es venen plats cuinats i elaboracions càrniques.

Avui en dia venem carns, elaborats de carn, embotits cuits i curats, formatges i plats cuinats tots ells elaborats al nostre obrador amb materials de primera qualitat. I a la botiga del C/Major l’oferta s’amplia a fruita i verdura i tot tipus de productes d’alimentació.

Apostem per la modernització de les nostres instal·lacions i maquinària i per escollir els millors proveïdors  per poder elaborar i servir productes amb la màxima qualitat.

Icono hacia arriba